Pikante Smeštaj Jagodina
apartmani i sobe jagodina Agent Lux
Apartmani Gold Crown Jagodina
S Apartmani Jagodina Smetaj
Smestaj Del Lux Vesna Jagodina
Apartmani Jova Jagodina Smetaj

Deo informacija smo preuzeli iz knjige ''Kroz Jagodinu i okolinu'' koju je napisao poznati jagodinski geograf Saša Mikić

Gde ćete na zimovanje?
Kopaonik
Zlatibor
Golija
Jahorina
Zlatar
Tara
Inos.
Banja
Ne idemRezultati

Gde ćete na letovanje?
Grčka
Turska
Bugarska
Egipat
Tunis
Crna G.
Jezero
Banja
Ne idemRezultati

 

VILA ''MODEX'' PARAĆIN

Vila Modex Paracin Smestaj Apartmani Sobe Prenociste

Vila Modex
Tome Živanovića bb
35250 Paraćin, Srbija

Telefon: 035/568-655
FAX: 035/568-655
villamodex@beotel.net

www.vilamodex.rs

Radno Vreme: 24h - Non Stop

Konačište "Villa Modex" nalazi se u Paraćinu, u ulici Tome Živanovića bb, do glavne autobuske stanice (200m do centra grada). Objekat je sagrađen 1999. godine kada je i počeo sa radom. Skromni početak bavljenja hotelijerstvom se ogledao u izdavanju samo jednog apartmana i 3 sobe. Danas ''Villa Modex" je moderno opremljen objekat koji raspolaže sa 3 apartmana i 9 soba, ukupnog kapaciteta od 26 ležajeva. U pripremi je i teretana.

Izvanredna usluga, moderan enterijer i ljubazno osoblje učiniće da se osećate prijatno u atmosferi pravog porodičnog konačišta. Kompletan objekat je klimatizovan, tako da je boravak izuzetno prijatan, kako u apartmanima, tako i u lobiju-baru konačišta.

"Villa Modex" raspolaže sobama i apartmanima visoke kategorije, klasifikovanim prema boji enterijera u njima. Na raspolaganju su apartmani u braon, zelenoj i krem boji, kao i 9 soba u crvenoj, narandžastoj, žutoj, zelenoj, plavoj, beloj i krem boji, opremljenih tako da zadovoljavaju najviše svetske standarde.

Sve sobe i apartmani raspolažu direktnom telefonskom linijom i besplatnom Internet konekcijom, mini barom, centralnim (podnim) grejanjem, klimom, kablovskom TV-om. U prizemlju objekta je bar sa raznovrsnom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića, a obezbeđen je i 24h čuvani parking ispred samog objekta.

Vrhunski kvalitet usluge je ono po čemu je "Villa Modex" prepoznatljiva. Tokom 17 godina poslovanja uspeli smo da zadovoljimo I najspecifičnije ukuse i ukažemo pravo gostoprimstvo ne samo domaćim već i klijentima iz sveta. Vaš udoban boravak i prijatni utisci su naš zadatak,

DOBRODOŠLI!


SOBE I APARTMANI


Vila Modex Paracin Uveličaj Mapu

 

Posebnu ponudu predstavljaju KUĆE MODEX namenjene smeštaju terenskih radnika.

1. Kuća je opremljena sa :

• 24 ležaja
• 2 kupatila
• 2 kuhinje
• parking prostor

2. Kuća je opremljena sa :

• 12 ležajeva
• 1 kupatila
• 1 kuhinja
• parking prostor

www.vilamodex.rs

 

Azur Travel

 

Sva prava zadržana Agencija Autentik / Autentik.rs Popusti