Pikante Smeštaj Jagodina
apartmani i sobe jagodina Agent Lux
Apartmani Gold Crown Jagodina
S Apartmani Jagodina Smetaj
Smestaj Del Lux Vesna Jagodina
Apartmani Jova Jagodina Smetaj

Deo informacija smo preuzeli iz knjige ''Kroz Jagodinu i okolinu'' koju je napisao poznati jagodinski geograf Saša Mikić

Gde ćete na zimovanje?
Kopaonik
Zlatibor
Golija
Jahorina
Zlatar
Tara
Inos.
Banja
Ne idemRezultati

Gde ćete na letovanje?
Grčka
Turska
Bugarska
Egipat
Tunis
Crna G.
Jezero
Banja
Ne idemRezultati

 

APARTMANI ''AGENT LUX''

035/885-29-58
060/025-29-58

Kneginje Milice br. 21, lokal broj 5.

35000 Jagodina

Zvati od 08 do 22h - U toku cele godine

 

Agencija Agent između ostalog bavi se izdavanjem i zakupom apartmana i sobu u Jagodini.

Kod nas mozete odrabrati preko 20 luksuznih apartmana i soba sa najpovoljnijim cenama. U ponudi imamo:

jednokrevetne
dvokrevetne
trokrevetne
četvorokrevetne
petokrevetne

Svi apartmani su u rasponu od 20 do 70 kvadrata, opremljeni LED Smart televizorima sa kablovskom, besplatnim Wi/Fi internetom...

 

Apartman Lux Cappucino - Jagodina

Do apartmana se dolazi savremenim liftom, a poseduje se i mesto za parking gde nećete morati da brinete za bezbednost vašeg vozila. Terasa će vas ostaviti bez daha, jer ćete imati jedinstven pogled na Aqva park, stadion našeg prvoligaškog kluba ’’Jagodina’’ kao i na veći deo grada Jagodine. Ali ako volite prirodu, moćićete da uživate u lepotama izletišta Đurđevo brdo i Potok koji obiluju kulturnim manifestacijama. Sam apartman je izgrađen krajem 2014 godine i prati tokove savremenog života. Opremljen je bežičnim internetom, LCD televizorom, CG, klima uređajem kao i modernom kuhinjom. A opuštanje u đakuziju u ovom divnom apartmanu učiniće vaš boravak još prijatnijim.

ODLUKA JE NA VAMA !

 

Apartman Lux Divno Jutro - Jagodina

Došli bi ste da vidite Jagodinu, ali gde za to vreme? Mi vam nudimo naš apartman (Lux Divno Jutro) koji je novoizgrađen, konforan i jako savremen, ima 24 m2 i u blizini je Aqva parka, Vivo centra i muzeja voštanih figura.

Apartman ima opremljenu kuhinju, francuski krevet i bežični internet. Imate mogućnost parking mesta gde će vaš auto biti potpuno osiguran. Sa terase se pruža predivan pogled iz ovog divnog apartaman na prelepo izletište, kompleks restorana i kafana Potok, Đurđevo brdo, Aqva park, gradski stadion kao i veći deo grada.

Posedujemo sve uslove koji su potrebni za vas potpuni užitak i odmor u nasem apartmanu, na vama je samo da nas posetite.

Rezervišite na vreme.

OČEKUJEMO VAS !

 

Apartman Lux Justin - Jagodina

Imate poslovne obaveze u Jagodini, a gde se smestiti za to vreme? Izaberite naš apartman (Lux Justin) u Čočetovoj ulici. Naš apartman ima 28m2, nalazi se blizu Vivo centra, Aqva parka i muzeja voštanih figura.

Apartman poseduje parking mesto, CG u hladnim zimskim danima, leti imate mogućnost korišćenja klime, bešumni lift vas vodi do VI sprata na kome se nalazi apartman sa pogledom na prirodne lepote kompleksa restorana, kafana i izletišta Potok, Đurđevog brda i dobrog dela samog grada.

Prednost našeg apartmana je i bežični internet koji vam omogućava da svoje obaveze završite u predviđenom terminu.

Opustićete se u francuskom ležaju koji poseduje naš apartman i još više ulepšati boravak u našem apartmanu.

OČEKUJEMO VAS !

 

Apartman Lux Lavanda - Jagodina

Ukoliko se odlučite da provedete neko vreme u Jagodini, iznajmite naš apartman. Apartman (Lux Lavanda) u površini od 30m2 nalazi se u okruženju muzeja voštanih figura, Aqva parka i Vivo centra.

Sama ulica Čočetova u kojoj se apartman nalazi je u delu grada gde dominira kompleks novoizgrađenih zgrada. Naš apartman je izgrađen decembra 2014 godine i opremljen je najsavremenijim stvarima. Konfor zagarantovan.

Apartman poseduje mesto za parkiranje, nalazi se na VI spratu, ima divan pogled sa terase na izletište, kompleks restorana i kafana Potok i Đurđevo brdo. U zimskom periodu apartman ima CG, a u letnjem periodu klimu koja ce vam omogućiti relaksirajući boravak u našem apartmanu.

Opremljen je savremenom kuhinjom, bežičnim internetom i udobnim francuskim ležajem kao i đakuzijem koji će vam pružiti potpuni užitak.

Primamo rezervacije za sezonu prolece-leto 2015.

OČEKUJEMO VAS U NAŠEM GRADU !

 

Apartman Lux Mistique Red - Jagodina

Ako želite da budete gost u Jagodini i vidite sve naše prirodne i kulturne vrednosti, obezbedite sebi udoban apartman za vreme boravka u našem gradu.

Naš apartman (Lux Mistique Red) ima površinu od 54m2, nalazi se u Čočetovoj ulici, u blizini Aqva parka, muzeja voštanih figura i Vivo centra.

Sam apartman je na VI spratu odakle imate predivan pogled na veći deo Jagodine, prirodne lepote Đurđevog brda, kompleksa restorana, kafana i izletišta Potok, a i na prelep gradski stadion fudbalskog kluba ’’Jagodina’’.

Ono što čini ovaj apartman izuzetnim je i obezbeđeno parking mesto, CG u zimskim mesecima, letnjim klima, bešumni lift, terasa sa divnim pogledom i bežični internet.

Apartman je odlično organizovan, spavaća soba sa francuskim ležajem je odvojena od dnevnog boravka sa kuhinjom, a opustićete se i u đakuzi kadi.

DOBRODOŠLI NAM!

 

Apartman Lux Zelena Rapsodija - Jagodina

Čuli ste toliko o Jagodini i želite da sve to doživite, ali je uvek pitanje gde se smestiti? Nudimo vam naš apartman (Lux Zelena Rapsodija) u površini od 29m2 koji se nalazi u Čočetovoj ulici u Jagodini. Apartman se nalazi u blizini Aqva parka, muzeja voštanih figura, a poseduje i obezbeđeno parking mesto.

Do apartmana koji je na VI spratu odvešće vas bešumni lift, a sa terase imate predivan pogled na izletište, kompleks restorana i kafana Potok, Đurđevo brdo kao i veći deo grada.

Ali to nije sve ! Naš apartman poseduje i prelep pogled iz VIP lože na stadion fudbalskog kluba ’’Jagodina“, gde možete iz svog udobnog i konfornog apartmana pogledati neku od fudbalskih utakmica.

Zimi je obezbeđeno CG, a leti će vas rashlađivati klima uređaj koji poseduje naš apartman. Savremeno doba, diktira i savremeni tempo života tako da smo vam obezbedili i bežični internet, đakuzi kadu i savremeno opremljenu kuhinju.

Na sva vaša pitanja mi imamo odgovore.

DOBRODOŠLI!

 

Apartman Lux Aurora - Jagodina

Apartman (Lux Aurora) je klasa za sebe. Luksuzno opremljen apartman u površini od 26m2 u otmenom delu grada Jagodine, koji čine novosagrađene zgrade, završen je i opremljen krajem 2014 godine.

Sama zgrada poseduje bešumni lift a apartmanu pripada i parking mesto. (Agencija Agent) je na osnovu dugogodišnjeg iskustva vodila računa o potrebama klijenata koji bi iznajmljivali ovakav apartman. Za vas smo obezbedili bežični internet, savremeno opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom u kome možete da uživate.

Pogled sa terase pruža se na Aqva park, Muzej voštanih figura, Vivo centar a tu je i pejzaž većeg dela grada, prirodne lepote izletišta Đurđevo brdo i Potok. Tu je i neizostavni stadion fudbalskog kluba “Jagodina” pa dok uživate u našem apartmanu možete ispratiti neku od fudbalskih utakmica ovog kluba.

 

Apartman Lux Blue Night - Jagodina

Apartman (Lux Blue Night) se nalazi u elitnom delu Jagodine u blizini Aqva parka, Vivo centra i Muzeja voštanih figura ali i restorana i kafana Potok i Đurđevo brdo.

Apartman ima 27m2, izgrađen je krajem 2014 godine a investitor se trudimo da zadovolji želje klijenata koji žele da iznajme prostor u kome bi se osećali kao u svom domu.

Savremeno opremljen prostor sa bežičnim internetom, CG i klimom, a dok se budete opuštali u francuskom ležaju moćićete da uživate uz LCD televizor. Terasa će vam pružiti divan pogled na fudbalski stadion “Jagodina” i veći deo grada. Do stana će vas dovesti bešumni lift a imaćete i parking mesto te ćete biti potpuno opušteni u svom boravku u našem apartmanu.

Blue Night u apartmanu (Lux Blue Night)

 

Apartman Lux Melody - Jagodina

Apartman (Lux Melody) je izgrađen i opremljen krajem 2014 godine, investitor (Agencija Agent) je želela da na osnovu svog iskustva pruži savremenu notu konfora ovom apartmanu. Jedinstveni (Lux Melody) ima 25m2 i nalazi se u Čočetovoj ulici.

Poseduje parking mesto, terasu na VI spratu, izlaz na terasu vam pruža vidik na veći deo grada, prelep kompleks izletišta Đurđevo brdo, fudbalski stadion ’’Jagodina’’ kafana i restorana Potok, a u blizini je i Aqva park i Vivo centar. A do apartmana dolazite bešumnim liftom.

Ono što smo hteli da ovaj apartman čini drugačijim je savremena opremljenost u pogledu bežičnog interneta, konfor dnevnog boravka i najsavremenije opremljena kuhinja koja će vas ostaviti bez daha. A kupatilo će vam pružiti totalni užitak gde ćete moći da uživate u tuš kabini sa vodenim masazerima.

Pravu sliku ovog izuzetnog apartmana steći ćete samim boravkom u njemu, zato ne gubite vreme.

LUX MELODY SAMO ZA VAS!

POGLEDAJTE NAŠ SAJT

APARTMANI I SOBE JAGODINA

Prijatan boravak u našem gradu želi Vam ''Agent Lux''

Turisticka Agencija Dane Tours Jagodina

Azur Travel

 

Sva prava zadržana Agencija Autentik / Autentik.rs Popusti